2010/08/28

Trotsat lönehelg, skatteåterbäring och dassigt väder

Vi har idag trotsat lönehelg, skatteåterbäring och halvdassigt väder och begett oss till IKEA.
Och det var mycket folk men ändå inte så mycket som jag var rädd för att det skulle vara.
Införskaffade lite av grejerna till Mollys rum. Vi får ta det lite och lite. Nu har hon i alla fall bra förvaring för hyllan vi bestämt oss för var betydligt större “hål” än vad vi väntat oss.
Hittade även ett par knall cerisa gardiner i väldigt skirt tyg som var så läckra. Det vill säga att dom var läckra att titta på för dom var absolut inte läckra att “sy upp” med strykbandet. Vilket helsike det var då. Det gled rundor hela tiden. När vi sedan äntligen fick upp dom så började klisterbandet i fållen att lossna. Ner med skiten igen och så chansade jag att höja strykjärnet och sedan satt det där.
Lite häftig ramar blev det också. Vi skulle haft 2 tavelramper också men dom hittade vi inte så vi får vänta att sätta upp på väggen. Skrev ut några bilder som hon har ståendes på hyllan så länge.

002 010

Före

012
Efter

001 011

Före

014
Efter
Nu börjar det växa fram lite mer.
Skrivbordet är väl nästa projekt som ska göras. Skivan ska målas vit och vi sak klä insidan av garderoben. Kanske kan ta samma som gardinerna men frågan är då hur man får upp det. Kan man limma upp det eller man kan köra med häftpistol? Vi får fundera ut det.
Men redan nu är det ett helt annat rum än när vi började.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails