2010/08/08

Leker Simon och Tomas ;-)

Nu jäklar har det kommit fram en sidan av mig som jag knappt visste att jag hade.
Jag har börjat spåna väldigt mycket hur vi ska göra inne på Mollys rum och vi har kommit fram till helt otroligt lösningar. Väldigt fyndiga också.

015

Till att börja med ska vi plocka bort alla garderobsdörrar. Det är bra med garderober men dom stjäl en hel vägg och detta gör att rummet är otroligt svårmöblerat. Det är väl därför vi försöker hittat smarta lösningar. Nu vinner vi ingen väggplats på detta viset men det blir en uppiffning. I alla fall så ska vi för dom 5 första sätta något draperi och ta bort dörrarna. Har hittat sådant läckert tyg på IKEA som hade passat perfekt. Tänk er DETTA tyg på väggen och vips så har man skaffat sig en snygg fondvägg dessutom.
Den innersta garderoben har vi sedan funderat på att göra om till skrivbord. Vi förminskar djupet i garderoben och sätter sedan en skiva som bygger ut en bit vilket då blir själva skrivbordet. Sen kan man sätta hyllor inne i garderoben som blir en del av hela skrivbordet. Vi ska dessutom klä insidan på garderoben med något tyg.

011

Mitt emot, ut från väggen vid fönstret funderar vi på att sätt hennes säng. Men att vi struntar i loftsängen och att vi istället tar en vanlig 90 säng.

 

012

Sen kommer då det stora problemet. Hon behöver en liten bokhylla, fåtölj och litet bord. Och detta ska möbleras i denna hörna. Jag har hittat en fåtölj som jag fastnade för med en gång. Och jag tror Molly kommer att älska den. Problemet är att den är ganska stor men dock så läcker. Funderar dessutom på att ta två och eftersom man kan sätta ihop dom så blir det nästan en liten soffa. Man borde kunna sätta den på den lilla väggen och ha bord framför och i så fall sätta bokhyllan nedanför sängen.

Så är jag helt ute och reser eller det skulle kunna gå bra tror ni?
Jag tror på detta men tar tacksamt emot förslag.

Väggarna är nu strukna 3 gånger och jag vet inte om jag är helt nöjd. Vi får se när det torkat riktigt och hur det ser ut imorgon i riktigt dagsljus. Men jäkla vad snyggt det kommer att bli när allt är färdigt.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails