2010/08/09

Besök av vålnader

Ska jobba ikväll och börjar 2.
Jag är trött efter en ganska orolig natt. Jag har drömt mycket inatt. Inget väsentligt men riktigt otäckt. Drömt om spöken av någon anledning. Eller snarare vålnader. Dom har hållit till här hemma och varje gång det visade sig vaknade jag. Och varje gång försökte jag skaka av mig det och somnade om för att fortsätta där drömmen slutade. Jag vaknade säkert 4-5 gånger innan den riktiga upplösningen. Den stod i sovrummet och stirrade på mig och tydligen var det en sådan som kunde sträcka sig över i vår värld för att göra oss illa. Den log och höjde något och:
Jag vaknade åter igen. La ut handen på vännen för att känna hans lugnande andetag. Det hjälpte inte. Slutade med att jag fick tända lampan för att få bort känslan över att den stod kvar i sovrummet. Så där låg jag och andades häftig, av rädsla denna gången, och försökte samla mig. Vännen vaknade och ville släcka men det fick han inte. Till slut somnade jag, med lampan tänd. Det är väldigt längesedan jag har behövt ha lampan tänd för att somna. Och allt detta utan att ha sett en otäck film.

Så jag går här lite på halvfart idag. Dels för att jag varit vaken så mycket och dels för att jag känner att jag behöver alla krafter jag behöver för att klara av denna sista veckan innan allt är som det brukar på jobbet. Förhoppningsvis i alla fall.
Så till lunch idag blir det bara lite potatisbuller och bacon.

002
Och är man väldigt dålig på stavning kan man tro att det är något helt annat i påsen. Men kilopriset måste nog vara himmelriket i så fall ;-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails