2010/08/02

Inredningstips önskas

Nu har vi äntligen bestämt oss för att ta tag i Mollys rum. Vi har pratat om det ett par gånger men inte kommit fram till något. Men nu jäklar är det bestämt.

001 003

Så nu ska vi börja med att göra vid väggarna.
Hitta någon fin ljus färg. Funderar på att sätta en fondvägg med någon lite mörkare färg där hennes sänggavel står.
Alla hyllor på väggarna ska bort och ersättas med en fin liten bokhylla som får stå vid sängen. Hennes lilla möblemang ska bytas ut till någon fåtölj och litet bord.
Sängen ska vi försöka måla vit. Jag började fundera på om det kanske inte är lättare att få tag på någon som kan sprutmåla den istället. Får lägga det till listan. Att fråga vänner som kan sådant. Ska även sy något snyggt draperi runt sängen som hon kan dra för om hon vill. Funderar faktiskt på något i spets.
Sen är det väl bara att köpa lite fina färgglada ramar och för mig att ut och fota lite så kan hon få lite egna tavlor som ingen annan har också.
Jag hoppas verkligen det kan bli bra. Jag är skitdålig på detta med inredning men jag blev ändå nöjd när jag såg det i huvudet. Frågan är om det kan fungera i verkligheten.

Tips mottages gärna :-).

3 kommentarer:

Linda sa...

jag hade gjort alla väggar vita. sedan satsa på textil och detaljer i olika färger =)

Nettan sa...

Tack för din kommentar Linda
Jag har också varit inne på det. Men sedan ska vi göra om hallen och tänkte att vi skulle ha helvitt där så då är frågan om det inte är tramsigt med två helvita rum. Eller det är kanske så trenden är nu?

Katrin sa...

Vitt är alltid bra och enkelt! Har en vän som har i stort sett hela huset vitt... Men hon lyckas göra det till olika rum genom gardiner, kuddar, m.m. I ett barnrum är det så mycket annat som ger färg och intryck! Sen är det ju snart dags för alla tonårsplanscherna, så då tapetserar hon nog om väggarna själv :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails