2010/08/23

Finns det fotoutbildningar?

Jag har känt för att ut och fota ett tag nu.
Jag fick mina efterlängtade filter till kameran förra veckan. Det tråkiga är att dom inte passar. Visade sig att jag trots allt inte alls hade några gängor på mitt objekt. Typiskt. Kan undra om alla filter behöver ha gängor eller om det finns andra sätt att fästa dom på. Får väl kolla upp det också någon gång.
I alla fall tog jag Lilly i vagnen efter att vi lämnat Molly på skolan och gick ett varv runt slingan. Kameran var naturligtvis med. Blev inte så många bilder som jag blev nöjd med men massa som jag blev halvnöjd med. Jag vet inte, jag tjurar kanske lite också på grund av filtrena.

003

Några nyponrosor fanns det kvar men dom flesta hade blivit härligt orange nyponfrukter istället.

052   060

Undra hur längesedan dessa träden blev märkta?
Texten ser riktigt gammal ut.

077 

075

Hittade en massa blommor med vattendroppar på. Försökte få en bra bild men lyckades inte som jag ville. Det blåste lite också så dom var inte helt stilla.

094

En stackars liten mullvad som av någon anledning hamnat ovan jord och inte hittat tillbaka.

041
044
Sen den vackraste modellen hade jag ju själv med mig. Dock var hon inte så samarbetsvillig som fotografen hade önskat. Dessutom har hon lagt till med fjortismun också ;-).

Så nu är fotoabstinensen stillad, lite i alla fall. 
Jag skulle så gärna vilja ta med den på jobbet ikväll för rundan jag kör är många fina fotoställen. Men risken är att jag fastnar någonstans och jag vet inte vad arbetsgivaren skulle tycka om det. Antagligen inte populärt.
Åh tänk om man hade kunnat leva på att fotografera. Vilken dröm det hade varit. Köpt in lite bättre objekt och verkligen gått in för det. Undra om man hade klarat sig på bara det. Det är kanske fotokurser och utbildningar jag ska kolla efter. Finns det fotoutbildningar förresten? Inte en aning.
Måste jag nog kolla sedan när jag hinner.
Nu blir det snart lunch sedan är det då jobb ikväll.

Ha det gott.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails