2010/08/25

Inställd cykelfest

På grund av några avhopp från cykelfesten har vi nu fått ställa in den. Vi blev helt enkelt inte tillräckligt med par så då tog vi det beslutet istället.
Och jag kan väl säga att jag har lite blandade känslor över det. Dels hade det varit roligt men en fest med roliga människor men dels mår jag inget vidare så jag vet inte om jag hade orkat sitta och planera alla rutter, mat och par. Vi funderade på att kanske bara ha något litet istället eftersom man ändå bokat upp helgen men vi kom fram till att ingen av oss hade något go till det. Så vi tar förhoppningsvis nya tag och försöker till våren igen. Det konstiga är att många man har pratat med tycker det verkar vara ett roligt koncept men har ändå inte anmält sig. Mysko. Men som sagt till våren hoppas vi på nytt försök.

Jag går här nu och försöker pyssla lite här hemma för att skingra tankarna från jobbet. Jag har försökt att bita ihop och vara stark för att klara jobba imorgon men bara tanken på det gör mig orolig i hela kroppen och i tankarna. Jag har försökt att tänka ut positiva saker för att få mig att verkligen klara det men jag hittar bara en. Och det är pengar. Men det går helt enkelt inte. Får väl gå igenom lite här hemma så jag kan tradera lite istället. Annars får jag väl ge mig ut på Hålans gator ;-). Finns ju ändå vissa av våra äldre som tror att det är det vi gör. Japp, jag menar det och japp jag menar “glädjeflickor”. Men jag siktar in mig på måndag nu istället och försöker hitta på lite roliga saker dessa dagarna. Men vad ska man då hitta på?
Helén ringde innan och frågade hur det var. Vi hade planerat att hon eventuellt skulle komma men jag orkar faktiskt inte ha någon här. Skrämmande faktiskt för samtidigt skulle det nog vara bra. Det är hemskt att vara någonstans mitt emellan allt.

Nej nu blir det lite lunch. Resterna från middagen igår. Jag tog upp korv för att göra ugnsfalu med potatismos men det blev en korvgryta när jag var färdig. Gott det med och speciellt nu när den stått en dag.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails