2010/08/18

Ångest

Jag var till slut ute och googlade om min krånglande mage ändå igår.
Det ska man inte göra.
Vet ni hur många sjukdomar man kan ha i magen? Den ena otäckare än den andra. Men som tur var stämde inte symtomen på dom otäckaste även om ett eller annat som stämde in.
Magsår stämde inte alls som tur var. Men magkatarr stämde i princip vart enda symtom in på.
Egenvård är bland annat att ta bort anledningen till stress. Jaha och hur gör man det när det är jobbet jag får ångest över. Inte en aning.
Bara jag skev ordet jobbet nu så fick jag mer ont i magen. Herregud, detta stämmer inte på mig. Att jag känner ångest över jobbet. Man har väl skojat om det tidigare men jag lovar att det är inget jag ska göra igen. För detta är inte trevligt alls. Och det finns inget jag kan göra åt det heller.
Syrran tyckte jag skulle sjukskriva mig några veckor. Men det hjälper kanske för stunden men det hjälper kanske inte i slutänden när det kommer att se likadant ut på jobbet igen sen.
Jag får väl kämpa på lite till och se om det kanske inte blir bättre. Bara det inte blir sämre så. För blir det det så ligger jag riktigt risigt till.

En arbetskamrat klappade mig på armen i måndag på morgonen. Bara av den gesten var jag så nära till tårar. Vi satt och pratade en stund på rasten och jag var så nära ett par gånger att bara börja böla för att jag var helt slut.

Usch vad jag gnäller. Men det känns skönt att få ur mig det. Jag ska försöka skriva om något trevligt nästa gång.

2 kommentarer:

Jessica sa...

Skickar en massa styrkekramar till dig! Du gör ett fantastiskt jobb Jeanette! Ta hand om dig! KRAM Jessica

Nettan sa...

Tack snälla du. Värmer verkligen att höra det. Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails