2010/08/12

Onödigt lagrande

Vissa gamla födelsedagar och telefonnummer bara fastnar hos mig. Har inte en aning om varför vissa bara sitter där medans vissa är helt bortblåsta.
Vissa födelsedagar är kanske inte så konstigt eftersom man var väldigt god vän med vissa men det är ändå så längesedan. Inte för att jag är gammal eller så utan bara för att det ändå är det ;-).

Några av alla datum och nummer som ligger och skvalpar är: 
9 januari fyller Tess år. En kompis som jag var väldigt tight med i högstadiet men som jag nu inte kan hitta. Hon är en sådan person som jag saknar att jag inte kan hitta.
13 juni Patrik. En gammal flamma.
30 juni Linn. En kompis från skolan.
25 juli är det Mias tur. En av mina allra bästa vänner från förr. Oj vad skit vi hittat på. Men hennes telenummer är som bortblåst vilket är konstigt eftersom det ringdes mycket. Har för mig att det var 19 med men inget jag känner som om jag har rätt i.
Detta datumet fyller även Jens år. En av brödarna som vi alltid hängde med.
12 augusti Sara. En vän från skolan som jag var mycket med periodvis. Hennes nummer hon hade då kommer jag ihåg, 14727.
19 augusti Minette. En kompis från gymnasiet som vi umgicks ganska mycket med.
13 september Jonas. En gammal flamma.
19 september Teresia. En kompis från gymnasiet som jag var väldigt mycket med.
7 december Jessica. Även hon var en av mina bästa vänner från förr. Även hennes nummer som hon hade då kommer jag ihåg, 14737.
Vårt gamla telefonnummer var 14558.

Sen kan jag alla födelsedagar på släkten också men det är kanske inte så konstigt.

Sen ska vi inte tala om alla koder som ligger där uppe och guppar rundor. Men dom tänker jag inte tala om. Snopet va ;-).

Man kan ju fråga sig varför man lagrar en massa datum som man egentligen inte har nytta av. Vissa vill jag komma ihåg men vissa är faktiskt lite onödiga. Men där ligger dom i alla fall och dom lär säker ligga kvar också. Men det är tur man har stor lagringskapacitet för jag lovar att det är inte bara en massa datum och nummer som ligger där. Ja, ja lite får man väl skryta ;-).  

1 kommentar:

Johan sa...

Det är som jag då. Bensinpriser, koder, födelsedagar, regestreringsskyltar, telefonnummer, onödiga saker som egentligen INGEN kommer ihåg. Med andra ord onödigt vetande.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails