2010/08/10

3 små knyten

Vi har haft den gamla hårdliften till Mollys liggvagn ståendes här uppe. Vi hade den ute på Blocket för att försöka sälja den men det var ingen som nappade. Och, som vanligt, har den då blivit ståendes för att vi skulle slänga den istället.
Så igår kväll efter jobbet när jag satt här för att försöka varva ner lite och surfa runder på facebook och bloggar tyckte jag att här pep. Först trodde jag bara att jag inbillade mig men jag hörde det igen och efter en stund igen. Kollade ner i hårdliften och såg att Signe låg där. Såg helt normalt ut så jag satt mig vid datorn igen. Men så var pipet där igen så jag kollade lite nogare.
Och där mellan hennes tassar rörde sig ett litet knyte. Och under detta lilla knyte rörde sig ytterligare ett litet knyte.
Så det var bara till att bära ner liften så hon får vara ifred.
Tittade in i morse och såg ytterligare ett litet knyte så det verkar som om det inte blir fler nu då. Skönt med tanke på att hon fått 5 och 6 dom andra gångerna.
Nu hoppas jag verkligen att hon inte lämnar dessa också som hon gjorde med förra kullen. Vill verkligen inte behöva flaskmata dom.
För hur det än är med att vi absolut inte vill ha kattungar så när dom väl kommer så får man ju ta hand om dom. Jag förstår inte hur en del kan göra sig av med kattungar även om det hade varit skönt så hade ingen av oss kunnat göra det.
Men nu är dom här i alla fall och vi får göra det bästa utav det hela.

004 
Fresta med en lite första bild. Det är bara den svart/gula som syns. Man ser bakdelen på den ena gråa under den svart/gula.

Så vill du ha en söt liten kattungen sedan så meddela.

Fler bilder kommer efterhand som dom blir sötare och sötare. Inte alls för att fresta er som är lite tveksamma ;-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails