2010/12/14

Var hamnar alla måndagsexemplar? HÄR

Idag blev det nog bekräftat.
Bilar och den Nettuanska familjer hör inte ihop.
Vid bilköp är bilarna felfria. När en namnteckning sedan printas ner börjar djävulska krafter verka i bilen och sakta men säkert börjar den deformeras. Allt för att börja bråka med den Nettuanska familjen som verkligen behöver sin jäkla bil.

Vår första Mazda vi hade var klockren. Snäll och lydig och gjorde inte så mycket väsen av sig.
Men sedan ska vi inte tala om vad som hände. Något gick väldigt fel och bilarna började plötsligt inte alls vilja samarbeta. Man skulle nog kunna kalla det måndagsexemplar. Och vi lyckas få alla.
Forden vi hade sedan var en massa konstigheter att den började hosta, hoppa och ryka som fasen emellanåt.
Sen hade vi en Volvo som jag har för mig fungerade bra men vännen tyckte den kändes för stor så den byttes. Smart val kan man tycka såhär några år och bilar efter Blinkar.
Sen var det dags att prova på en Renault. Nja det var för otäckt utan AC tyckte vännen så den såldes till svärmor. Ps, den rullar ännu.
Så det blev en Renault till, med AC förstås. En AC som fungerade någon månad och sedan var det slut. Så när sommaren kom var det lik förbannat lika varm i bilen. Och sedan började den lysa som en julgran. Det var gula lampor, röda lampor, plingande och andra ljud. Så när stötdämparen gav upp nu senast kändes det naturligt att försöka få tag på en ny bil.
Och där stod den fina Citroenen. Den har rullat på bra när man lärde sig att köra den. Känts ok och man har hoppats att nu äntligen har man fått tag på en bil som är ok.
Pfff, trodde väl det skulle komma något.
När vännen ska sköra upp till Lillys gympaavslutning ikväll smäller Mollys ruta. Det hade bara smällt till och rutan var helt krackelerad. Som tur var hade den stannat kvar så Molly hade inte fått det på sig för den hade inte ramlat sönder förrän Rickard hade öppnat dörren. Så nu är vi en ruta halt.
Jag fattar faktiskt inte vad det är med vår namnteckning och bilar.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails