2010/12/28

Dag 2 ~Min första kärlek~

Jaha vem var min första kärlek?
Det är riktigt svårt och jag kan faktiskt inte sätta fingret på vem det var.

I slutet på mellanstadiet och på högstadiet var jag kär alltid. Och många gånger var det i olika också.
När jag gick i sexan var jag tillsammans men den yngsta brodern av dom 3. Vi var tillsammans i nästan 1 år innan det bara flöt ut av någon anledning. Vi orkade kanske inte hångla längre eftersom det var det enda vi gjorde så fort vi träffades. Och vi gjorde det i timmar i taget också. Men min första kärlek vet jag faktiskt inte om det var.

När jag gick i högstadiet var jag väldigt kär i en kille i parallell klassen, Daniel hette han men det var knappt någon som visste eftersom han hade ett smeknamn som alla använde.
Jag skrev Daniel och ritade hjärtan i alla mina block. Jag tyckte jag var väldigt fyndig eftersom ingen kunde sätta fingret på vem det var. Vi hade någon konstig dragning till varandra. Vi var liksom nästan alltid på samma ställe och bara råkade träffas.
När vi var ute på Balders lyckades vi alltid hitta varandra vid varenda tryckare. Nära och alltid smekandes varandras ryggar. Men av någon anledning, som jag faktiskt inte vet varför, blev det aldrig något mer. Synd kan jag tycka nu när jag sitter här på ålderns höst och tittar tillbaka på mitt kärleksliv Blinkar.  
Honom räknar jag nog som min första kärlek.

Men min första riktiga kärlek som det gjorde ont att bara gå och tråna efter var min bästa kompis brors kompis.
Han var 6-7 äldre än mig. Han hade bil och en härlig man med 80-talslockar, allt en liten flicksnärta som jag trånade efter. Vi kunde sitta i timmar, jag och min kompis, utanför biblioteket och titta på byavarv efter byavarv och där emellanåt kom han körandes.
Jag fantiserade hur vi skulle bli tillsammans och han skulle komma och hämta mig med sin bil på skolan och alla mina kompisar skulle bli så avis. Det tragiska i det hela var väl att han knappt visste vem jag var förutom Mias gråa kompis.

Ja herregud vilka minnen man har.
Och visst är förälskelsefasen härlig men den gjorde väldigt ont många gånger. Så även om man kan sakna just själva förälskelsen så är det så skönt nu när allt blivit så mycket djupare. Man känner varandra både fysiskt och känslomässigt väl.

Så min första kärlek var Daniel.
Men mitt livs kärlek är min kära make Rickard.
Naw, jag vet.

Rött hjärta   

I morgon: Dag 3 ~Mina föräldrar~

1 kommentar:

Katarina sa...

*skrattar hjärtligt* kommer osökt att tänka på min pappas kommentar om mina förälskelser.. " kärleken är evig men föremålen skiftar"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails