2010/12/15

En febrig liten Lilly

Har en lite febrig Lilly här hemma idag.
Hon kom in till oss i natt, som hon brukar göra många nätter och kröp ner under täcket. Hon la sig enda upp mot mig, som hon brukar, men hela hon var så varm. När hon la benen mot mig så kändes det nästan som om hon brände mig. Att några grader kan gör så otroligt mycket.

036 
Så tempen visade på nästan 39 grader och det märks att hon är lite slö för hon har själv lagt sig under filten på soffan. Men fruktsuget finns kvar och en dag som denna känns det ganska ok. Annars får jag stoppa henne med frukt för annars kan hon äta frukt hela dagen.

Så jag får väl ta tag i hemmet lite nu då när jag ändå är hemma. Känner inte för det men det måste ju göras.
Jag ska även baka lite muffins till jobbet i morgon. Vi ska äta lite buffé tillsammans och jag har lovat att göra lite till kaffet. Har faktiskt planerat 2 sorter och hade tänkt göra dom nu under dagen. Så har jag bara ägg till den ena sorten så jag får vänta göra den andra tills vännen har kommit hem med fler.
Jag hoppas bara jag får tag på någon som kan ha tjejerna nu också eftersom Lilly är sjuk för jag hade tänkt ta med dom annars. Och jag vill inte missa denna träffen också eftersom jag missade bowlingen. Vi får väl se hur det artar sig.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails