2010/12/02

Blir besök hos farbror doktorn

Telefonköer, telefonköer, telefonköer.
Vad tycker vi om telefonköer?
Grrr, är nog det minsta och vackraste jag kommer på just nu.

Jag blev äntligen färdig att ringa vårdcentralen om min stackars näsa. Jag har konstant sår i den och det blöder när jag snyter mig vilket resulterar i en väldigt öm näsa. Samtidigt som den när jag lägger mig på kvällen känns det som om den svullnar igen så jag inte kan andas. Sen känns det samtidigt som om jag har tryckt från bihålorna så jag har lite lätt huvudvärk emellanåt också. Och med detta hamnade jag i telefonkö. Man kan ju knappa in sitt nummer så ringer dom upp när dom har tid men det har hänt så många gånger att jag väntat och väntat och väntat men inte fasen har dom ringt. Eller så ringer dom när man sitter lite dumt till om man säger så. Så jag satt i denna jäkla telefonkön istället. I 30 minuter med början på plats nummer 6. Hur lång tid behöver folk på sig egentligen för att beställa en tid? Jag behövde då inga 5 minuter men jag visste ju i och för sig vilka frågor som skulle komma så jag rabblade dom innan dom kom. För och nackdelar att vara lite insatt i sjukvården Blinkar.

Hon, sjuksköterskan, tyckte inte det lät så bra så jag fick en tid. Tyvärr ingen akuttid idag men det hade jag nog inte räknat med heller. Men redan på måndag lyckades hon klämma in mig.
Och då blir jag lite misstänksam och orolig med en gång när hon vill ha in mig så snabbt. Skit samma men jag hoppas dom hittar vad det är för fel för något är det.

Nu blir det till att göra lite mat.
Lax i ugnen med kall sås, potatis och ärtor. Ska bli så gott och bara jag skrev det började det kurra lite i magen. Sen har jag min tråkiga kväll när jag börjar 5. Det är så tråkigt att gå iväg och jobba när man varit ledig hela dagen. Och en dag som denna när jag inte fått något gjort för att jag just har tryck i skallen från bihålorna. Men sen är jag ledig 3 härliga dagar. Gottigt Ler.

Var rädd om er där ute i cyberrymden.
Rött hjärta

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails