2010/12/27

KAOS, STORM, CHOCK, LARM

Vi har ett litet förkylnings KAOS här hemma för tillfället.
Konstant någon som är förkyld och smittar nästa som smittar nästa som smittar den första.
Det har gått i en cirkel här nu ett tag och jag väntar in att det åter ska bli min tur för just nu är jag ok, Lilly är på bättring, Molly hostar men är på bättring och vännen snorar. Så jag borde stå på tur. Och det är kanske lätt när man inte kan låta bli att kramas med maken heller Blinkar.

Jag är så trött på medias missbrukande av ord.
Det är KAOS, STORM, CHOCK.
Väderkaos, trafikkaos och nu är nog favoriten snökaos.
Sen blir det ofta tittarstorm över något program. Och i detta program kan man ge sig fasen på att det dessutom blir en nakenchock eller varför inte en troschock.
Det blir bara tramsigt i längde och efter ett tag bryr man sig inte så mycket.
För jag har nog läst dom senaste veckorna att NU kommer snökaoset, NU kommer väderkaoset. Men det kan väl inte hålla på att komma hela tiden.
Och inte tala om alla LARM som kommer.
Det är matlarm och giftlarm.
Media kablar ut så fort det är alla minsta och skriker ALARM. Vad hände sedan när det verkligen är något allvarligt? Kommer man att tror det då? Knappast.
Det blir lite ropa inte varg över det hela.
Eller jag är helt ute och reser?
Jag tröttnar i alla fall efter att ha läst om alla varningar dom ger. Och det är kanske just då som jag hade behövt vara alert och tagit det åt mig för det var då det var på riktigt.

Men vi har i alla fall förkylnings KAOS här hemma Blinkar. Och det kommer säkert ge tittarSTORM när jag ger maken en nakenCHOCK ikväll Blinkar. Och ska vi hård dra det så kan jag nästan garantera att här var ett allvarligt giftLARM här på juldagen efter mycket julmat Blinkar.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails