2010/12/19

Helgen äntligen slut

Vi skulle ha klätt granen ikväll. Färdighuggen som den står, år efter år nere i källaren så är det bara att välja vilken dag som passar Blinkar.
Men frun bangade faktiskt. Grymt trött efter en ganska intensiv helg på jobbet.

008

Intensiv för att vägarna är hemska och att man bara kan puttra fram. Idag har jag nog flackat fram ca 10 mil på vita vägar med vita vägkanter med vita träd. Man blir ganska trött i huvudet eftersom man spänner sig så mycket för att verkligen ligga rätt på vägen.
Fick en jävla idiot efter mig ute på stora vägen. Jag skulle svånga in mot Hålan och saktar därför in i lagom tid. Då slänger han på helljusena i nacken på mig och tutar. Vet inte om han tyckte jag skulle svänga 10 meter innan korsningen eller vad. Det finns gott om idioter i trafiken tyvärr och det är väl så att dom drar med sig oss som vill ta det lite lugnare och verkligen komma dit vi ska.
Men jag klarade dagen även idag utan några missöden. Om man inte räknar med att jag kasade in i en snövall när jag kom puttrandes och skulle svänga. Jag bara gled. Skönt att det var en mjuk vall och att jag verkligen kom puttrandes också. Ingen skada på bil vad jag kunde se och ingen skada på frun.

Nu blir det sängen.
Jobbar i morgon till sedan har jag semester onsdag och torsdag så det blir inte jobb förrän måndag nästa vecka. Ska bli riktigt skönt.
Natti, natti

009   
011

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails