2010/12/17

Saker som gör ont

Det finns saker som gör ganska ont. I olika grader då men ändå ont.

*Att hålla på med tvätten kan göra rejält ont. Speciellt när man envisas med att gå upp för trappan med en överfylld tvättbalja. Vilket kan resultera i en väldigt öm tå och en bultande armbåge när man snubblar på ett trappsteg.

*Öronen kan bli ganska ömma av lite (mycket) kink. Det kan dessutom göra ont länge också när det ringer och tjuter i dom ännu mer.

*Ord. Behöver jag förklara? Ord kan göra så jäkla ont i hjärtat. Ibland är det inte meningen men det gör lik förbannat lika ont.

*Föda barn gör skitont. Japp så är det. Åter igen är jag ingen prettomorsa som med ett litet flåsande pressar ut sina dyrgripar ur sitt trånga inre. Nopp, här skriker man och funderar hur man ska överleva detta och hur man någon gång kommer att bli normal igen. Att man väntade och längtade i 9 år för att få ligga där och tro att man skulle dö.
Japp, som jag sa. Föda barn gör skitont och lite till.

* Att se någon som är ledsen och som man inte kan trösta. Det gör också ont i hjärtat.

*Att gå till tandläkaren. Jodå det gör ont i hela mig bara jag tänker på det. Men det är nog likadant med alla fobier jag har. Spindlar, källare, pannor, höjder och så vidare. Alla gör fruktansvärt ont när man utsätts för det. Varför? Ångesten som kommer med hjärtklappning, svettningar och allt annat som tillhör gör faktiskt ont. Det gör ont för att man vet att man är helt orationell och det gör ont för att, kan inte riktigt förklara men ont gör det.

*Att skära en vass kniv i en stekgaffel gör jäkligt ont i tänderna en lång stund efter.

* Att torka av alla köksluckor på en gång resulterar i väldigt onda, nej inte elaka, fingrar och handleder. Detta kan dessutom sitta i några dagar också.

* Att bita sig i kinden för andra och tredje gången på samma ställer gör så ont att ögonen tåras. För biter man sig mer än en gång så nog fasen är det på precis samma ställe.

* Att leka på en byggplats och trampa snett i en håla kan och gör väldigt ont. Speciellt om man får en spricka under knät. Något som sedan gör ont till en följd av detta är när den härliga sjukvården gipsar benet fel så att alla musklerna i vaden drar ihop sig. Till följd på detta gör det dessutom vidrigt ont när sjukgymnast sedan ska tänja ut dom igen.
Kan du gå ner i spagat? Nähä då trycker jag väl ner dig.

Ja det finns ju massa andra saker också. Och allt började med en bultande armbåge och öm tå idag. Ibland är det inte mycket som behövs för att få igång några funderingar Blinkar.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails