2010/12/06

Första gången är nervös

Frun har samlat vuxenpoäng idag.
Och det har minsann blivit ganska många om jag själv får säga det.

Var hos doktorn i förmiddags med min såriga näsa.
Första näsprovet är nu gjort och det måste väl ge lite vuxenpoäng?
Obehagligt var det i alla fall. Det som var mest obehagligt var nog att tårarna bara sprutade eftersom han vispade runt med en pinne i mina stackars bihålor. Dom bara rann och rann utan att jag bölade.
Jag fick någon salva som jag skulle stryka på i näsa så jag hoppas det hjälper.

Så jag körde upp till Grann Hålan för att hämta salvan på Apoteket.
Jag blev då stoppad av polisen. För första gången i mitt liv. Jag har haft körkort i 12-13 år och först nu råkar jag ut för detta.
Jag kan tala om att jag blev ganska nervös. Först hittade jag inte var jag vevade ner fönstret så jag fick öppna dörren. Så skulle jag blåsa och kände bara att jag klarar inte blåsa länge för jag är så förkyld så risken finns ju att jag durar av. Men det visade sig att man blåste några sekunder bara och sedan var det färdigt. Det visste ju inte jag eftersom jag inte varit med om det. Polisen tackade och sa att jag kunde köra vidare. Puh, vilken tur med tanke på att jag inte varit i närheten av alkohol på väldigt länge om man nu inte räknar handspriten som det går ganska mycket av på jobbet. Så jag ska då köra iväg och naturligtvis får jag motorstopp. Svär lite och känner hur det hettar om kinderna. Men lyckas komma iväg för att parkera några parkeringar längre fram. Tanken var bara varför jag inte stannade där jag blev stoppad. Men det var ju första gången och vem kommer inte ihåg den? Nervöst som attans Blinkar.
Men detta måste ge massor av vuxenpoäng tycker jag.

Nu ska jag nog snart lägga mig. Har åkt på en ordentlig förkylning. Försökte gå till jobbet i eftermiddags men jag gick hem senare. Tung i huvudet, igentäppt, lite lätt snurrig som jag har en förmåga att bli nu för tiden så fort jag blir förkyld.
Jag tycker faktiskt lite synd om mig själv.  

015

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails