2009/06/18

Sol, molnigt, regn, blåst. Eller lite åska?

Det har varit en sjuk fokusering på vädret denna vecka. Alla vädersites har uppdaterats flera gånger i timmen känns det som.
Har vädret blivit bättre för det? Knappast.
Smhi och andra vädersiare kan och brukar ha fel om mycket väder. Men säger de att det ska bli dåligt midsommar så tro fan att dom har rätt. Typiskt.
Och jag vet inte hur många dagar som det har lovats fint väder.
"Till midsommar kommer solen".
Ja om du bor i 08-området kanske . För ibland kan man tro att tidningar och annan media tror att detta område är det allt kretsar kring.
För tro inte om det enbart skulle vara sol här nere i södern att det skulle stått att solen kommer till midsommar. Nej då hade det nog blivit en regnig midsommar. Eftersom alla ska fira i skärgården eller något.

Men jag hoppas på uppehåll imorgon. Värme har jag gett upp men mellan 14-18 vill jag ha uppehåll och vindstilla med omkring 20 grader. Kanske för mycket att önska;-).

Då får jag se om det blir något kaffe på sängen eftersom frun fyller 25 imorgon;-). Ja, ja några år till då om ni envisas;-).
Men Molly var världigt snabb att tala om för mig innan att kaffe fick man inte alls på sängen. Det drack man vid bordet. Väluppfostrade barn vi har:-). Och kloka får man väl med säga.

Dags att gå och krama kudden.
Natti, natti:-)

1 kommentar:

ana sa...

Hej jag har kollat in din sida med
och den är jätte bra o kul!
söta knattar du har

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails