2009/06/23

Premiärdopp

Så kom vi iväg till sjön. Vi blev faktiskt bilburna så det gick snabbt och smidigt. Barnen älskade det. Hade lite svårt att hänga med Lilly i svängarna. Tyckte ändå att jag var på henne som en igel men hon lyckades ändå få både en och två kallsupar för att hon ramlade.
C och alla barnen satt där nere nä vi kom och efter en stund så kom grannen också.
Och jag har våndads i att behöva ta av mig kläderna och visa mig för SÅ många människor. Nu gick det ganska bra eftersom det inte var så många när jag kom ner. Men det är inte roligt precis men vad gör man inte för sina älskade barn:-).
Några bilder, mer än denna, blev det inte eftersom lillan flög rundor överallt och samtidigt skulle jag ha koll på Molly. Magsår;-)?

Jag hade tänkt att ta vagnen med mig eftersom jag hade lite packning men jag lyckades inte fälla ihop den. Och ni kan höra frun fula mantra också va;-)?. Inga fina ord här precis. Vet inte vad jag gjorde för fel men jag orkade inte trycka ihop "flärparna" för att få ihop den. Hoppas det bara var något tillfälligt för det hade ju varit himla bra om jag inte kan fälla ihop den. Ny vagn då eller?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails