2009/06/07

Bortplockade valsedlar:-o

Då känner man sig äntligen som en människa igen. Det tar sin tid.
Begav oss upp till byn strax efter middag för att rösta. Kände mig mycket osäker och bestämde mig inte förren jag stod bakom skärmen. Och nu vet jag inte om det kändes som ett bra val. Men, men det är inte så mycket att göra åt det nu.
När vi gick hem gick vi in och satt oss på pizzerian och åt. Vi har knappt ätit där nere och Molly var nog bebis senast hon var där. Det var jättemysigt. Bara kunna ta det lungt. Vi pratade om det sen när vi gick hem att vi borde göra sådant oftare. Kanske haft en söndag i månaden som man hade gått ut allihopa. Det var så skönt att bara umgås. Hade vi kommit hem hade vi hamnat vid datorerna och sen hade den sönda´n gått. Det har den iof gjort nu med men det känns som en bra söndag.

Måste bara berätta vad Rickard fick reda på innan. En vän är medlem i Piratpartiet och han ringde innan för att fråga om vi röstat och hur det såg ut, om där fanns valsedlar. Då visar det sig att vissa vallokaler har plockat bort deras valsedlar. Jag höll på att tappa hackan. Va fan vi lever i Sverige, i en demokrati där man ska ha rätt att rösta på vilka man vill. Det är fasen riktiga diktaturfasoner. Undra om dom har rätt att göra så igentligen. Jamenar får man göra så hade jag gladeligen plockat bort allt som har men främlingsfientlighet att göra t.ex. Men istället får alla rösta hur dom vill, även om jag inte kan förstå hur man vill rösta för att stärka onda människor. Men då är det istället viktigt att jag lägger min röst för att minska risken att sådana onda människor kommer någonstans med sin. Men att plocka bort valsedlar. Det är ju sjukt:-[

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails