2009/06/05

Sökning med resultat

Jag har haft tråkigt idag. Och då fick jag för mig att ögna igen mina loggar. Och när jag gjorde det blev jag nyfiken på vad som är sökt på för att hamna här. Nu vet jag ju att man söker och bara råkar hamna här men det var ändå roligt att se. Och det var ganska många ord som gav resultat under några veckor tillbaka.

Det var 4 ord som hade ett klart övertag
  • Rabareberpaj * Smultronplanta * Chivapcihchi * Sexparty

Sen var det sökningar på allt möjligt

  • Vira blåtira*Rosa*Bloggfix*Amerikanska plättar*Tupperware*Nettan+Närmaste stad*Hälsoval Skåne*Pepparspraj*Namnsmycke*Matsedel*Utklädd till troll*Recept*Sundare liv*Minisemester*Skofetisch*Progressiva*Sjukgymnast*Utlottning*Kossor*Vaccumpack*The one and only*Fogar*Potta*Ullaredsresa*Kritor*Endorfiner*Snuttefilt*Pestens tid*Rakad*Sugpropp på kylskåp*Nya rön*

Och då börjar man undra lite vad man letar efter när man söker på vissa ord. Och jag med min snuskiga fantasi kan bara ana vad man är ute efter när man söker på t.ex Sexparty, Skofetisch, Rakad och Sugpropp på kylskåp. Vad besviken man måste ha blivit när man inser att man inte kommer till en sida med rakade musar eller dildos som är fastsatta på kylskåp. Men det är klart det var kanske inte ens det man var ute efter. Som jag sa så spelar min fantasi mig ett spratt. Eller;-)? Jag undrar nog lite över sökningen Utklädd till troll också. Kan undra vad man var ute efter då. Någon fetisch där också tros;-).

1 kommentar:

Johan och Emil sa...

hahah ^^ det där vart niiice :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails