2009/06/22

Nya Reebok

Då var helgen över för denna gången. Måndagen efter helg är så tung och jobbig att jobba men nu är det över för denna gången. Jobbar helg igen om 3 veckor som vanligt men efter den är det semester. Vad skönt det ska bli.
Pratade en stund med Jessica igår. Allt var bra och dom kommer som det var planerat sen tidigare. 20-21 juli dyker dom upp. Längtar och saknar dom.
Tror kanske att Rickard behöver en större cykel;-)
Mollans vrålåk som vi fick tag på för 250:-. Perfekt första cykel.
Var nere i stan och köpte en hjälm till henne idag. Provade olika storlekar och när jag provade dtorleken större än den vi tog var den svart/blå. Hon ville knappt prova den för att det inte var den färgen hon ville ha. Så det var tur att den storleken hon kunde ha fanns i rosa. Det hade inte slutat så lyckligt annars;-).
Vi får nog köpa stödhjul till cyklen också så hon får öva att både få fart och bromsa. Rickard gick en runda med henne på gräsmattan och hon trampade och bromsade om vartannat. Hon har inte riktig koll på hur hon ska göra. Men hon är jäkligt stolt över sin nya hjälm iaf:-)
Perfekt att "bura" in Lilly en stund på studsmattan;-). Hon börjar tom kunna studsa lite också för innan har hon bara gått eller sprungit rundor på mattan.
Har äntligen fått tag på nya promenadskor också. Och frun har slått på stort med ett par Reebok. Oj, oj, oj;-). Tog mig en runda innan och vilken skillnad. För det första känner jag inte av min lilltå som har strulat lite. Och sen gick jag på grus och trampade lite extra på stenar bara för att känna hur det kändes. Känner inte dom alls. Känner naturligtvis att jag trampar på något men den skär inte in i foten. Känner av min benhinna på vänster ben men det går nog över när jag gått in dom riktigt. Höll mig i hemtrakterna på promenaden så att jag lätt skulle kunna avbryt om det skulle bli obehagligt. Så det blev ändå en runda på 65 minuter. Helt nöjd med. Har laddat för min kick start nu och kommer att börja med Allevo imorgon. Kör 2-3 dagar så att det blir lite fart på vågen, på rätt håll, och sen kommer jag förhoppningsvis in i maten igen.

Är det bra väder imorgon tar jag nog tjejerna och går ner till sjön för ett premiärdopp.


1 kommentar:

Barnens Hjältar sa...

Härligt med första cykeln..
Bra att hon kan bromsa i varje fall.. Mathilda cyklade som en galning och bromsade genom att köra upp på en gräsmatta och välta cykeln :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails