2009/06/16

Sex är underbart

VARNING
Nu blir det sexprat och du avgör själv om du vill läsa vidare eller ej.

Sex är så jäkla härligt. Har alltid tyckt det men det är först det senaste året som det verkligen har blivit underbart.
Min egen teori på detta är följande:

1. Efter 9 år av längtan till barn fick vi äntligen Molly. Under dessa åren var det inte mycket sex för nöjes skull utan för ren avel. Det var så det kändes och det var så det blev.
Kurvor, dagar och stickor. Det var vad sexlivet gick ut på.
Hur sexigt är det när man kommer och säger att nu är det rätt tid för sex. Visst det är alltid rätt tid för sex, nu iaf, men då kändes det inte så.
Kör ditt race älskling, tänk inte på mig. Så många gånger man kände så. Men allt var så fokuserat på att det skulle bli barn att man glömde bort att kanske bara få just njuta av varandra emellanåt. Att bara få fokusera på oss.
Och sen började IVF rundorna. Då var det nästan ännu mer fokusering på att det skulle bli barn.
Nej älskling ingen utlösning nu för då blir det fel med dagarna. Nu kan det vara lite komiskt men då var det på fullt allvar.
Och när det väl lyckades vågade inte jag för tänk om det händer något. Tramsigt men så var det.
Se upp för "the one eyed snake";-).
Och sen efter vågade jag inte pga skadorna jag fick. Var livrädd att det skulle göra ont. Kände mig som en oskuld på nytt. Men allt löser sig bara man ger det tid.

2. När vi äntligen lyckats med att få en härlig Molly så resonerade vi att blir det så blir det en till. Men jag tror ändå att i bakhuvudet så försökte man nog extra när man trodde det var rätt tid.
Så kom då Lilly helt spontant.
Och då helt plötsligt hade vi uppfyllt vår önskan med att lyckas med barn. Vi behövde inte kämpa med det längre.
Plötsligt måste man tänka på att skydda sig. Och bara det kändes jäkligt sexigt. Låter helt sjukt men så var det faktiskt. Och vi hade ingen anledning längre att inte tänka på oss. Utan all fokus låg på oss tillsammans. Och vi hade över 10 år att ta igen:-).

Och det mina vänner är min teori på varför sex är så underbart.
Så alla ni som är mitt uppe i sin längtan efter en liten knodd. Stanna upp en liten stund och njut av varandra. Jag tror ni har det till godo senare. Men det är lätt för mig att sitta och säga men hade det varit någon som sagt det till oss hade vi kanske kunnat göra det också.
Stanna upp och hämta krafter från varandra.

1 kommentar:

Viola sa...

Du har nog rätt i det. Men många verkar ta så illa upp när man säger "slappna av och tänk inte på det". Trots det så har jag hört, och själv varit med om, flera som blivit med barn när de stängde av pressen och bara körde på så att säga, så jag tror ändå på att det spelar in när manblir gravid.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails