2009/06/13

Hunnit med så mycket

Det är så härligt med sådan här dagar. Vi har hunnit med hur mycket som helst.
Körde upp Molly till Julis i fm. Passade på att köra in till stan och handla lite då med. Blöjorna började sina och för att ha lite kvar i plånboken kan man inte lägga det på affären här i byn. Dom är riktigt svindyra med blöjor. Hem och åt lite. Han faktiskt ögna igenom tidningen också.
Sen har vi varit ute i trädgården och grävt. Börjar likna något nu. Det är så skönt att fått lite yta nu när träden är borta. Lilly har gått där ute och pillat och hjälpt till och bära sten. Barnarbete?

Var uppe och hämtade Molly. Då hade hon fått godis och Josse sa att hon bara hade fått LITE plockgodis eftersom hon skulle få hemma också. Jag kan bara säga att hon får ingen här hemma för det var mer godis i påsen än vad hon brukar få. Och då hade hon ätit lite också. Kan undra hur mycket tjejerna där uppe får med tanke på detta. Och jag kan säga att jag är inte snål utan hon brukar få ca 100-150g i sin påse. Det kan jag tycka är mycket ibland. Hon får dessutom bjuda lite på Lilly också. Det är ganska skönt för det har aldrig varit några problem eftersom det alltid har varit så.

Nu börjar här spridas en härlig doft av potatisgratäng. Rickar har startat grillen men han har satt den på altanen. Kan väl säga att jag har protesterat men det gick inte hem när det vankas kött;-). Det ska bli riktigt gott iaf:-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails