2009/06/11

Jäkla telefonförsäljare

Jag kan bli så jäkla sur på alla som ringer och vill sälja saker. Eller ännu surare på dom som ringer och påstår att dom inte ska sälja något utan bara erbjuder. Och så erbjuds det mot porto eller expeditionsavgift. Jag kan förstå att man kanske måste dryga ut kassa på detta vis. Men att man ändå måste göra det på ett så nervärderande vis. Och sura och krängdt blir det om man inte nappar på erbjudandet. Och sen då dessa som proppsar på fast man sagt nej, men det är ju gratis. Ja första kanske är det men det blir jäkligt dyrt för mig när jag glömmer att avbeställa eller säga upp.
Vi hade en som ringde nu ikväll. Frågade efter Rickard. Ska kanske säga att han tyckte inte att vi skulle svara först men jag gjorde det för att dom skulle sluta ringa.
Jag sträcker över telefonen och Rickard säger nej, lite tyst. Jag väser lite mellan tänderna att han ska ta det för annars blir vi aldrig av med dom.
Han tar det och då är killen i luren inte kvar. Så det är kanske så man ska göra. Smågnabbas lite i bakgrunden. Kan hoppas att dom fattade vinken nu att vi inte är intresserade. Vilka det var? Inte en aning men det spelar faktiskt ingen större roll.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails