2009/06/18

Hmm, vem är hon?

The big family har varit nere i stan och midsommarhandlat.
Mamman höll på att få ett allvarligt spel vi frukt och grönt. Alla hade samlats där av någon anledning. Kan undra om det var potatis och gräslöken som lockade dom flesta dit månne;-)? Jag blir så jäkla sur när det står gubbar eller tanter, oavsett ålder, mitt i gångarna och bara väntar på något. Flyttar dom sig när dom SER att man kommer? Nopp dom bara blänger. Men jag blänger tillbaka men tyvärr gör det ingen större nytta, inte mer än för själen;-).
Fick tag på jättesöta klänningar till dom till imorgon. Hittade först en men vit botten och små blå fjärilar. Den ville jag ha men Molly fick syn på den rosa med rödaktiga fjärilar och sen gick det inte att ändra vilken hon ville ha. Så rosa blev det.

Vi bestämde oss faktiskt för ett besök på McDonalds, Donken har jag läst att det visst heter.
Vi har nog inte varit där sedan Lilly var bebis, tror nästan det är 1-1 1/2 år sedan. Dom hade gjort om inne och det var riktigt mysigt. Såg inte alls ut som ett tråkigt snabbmatställe utan mer som ett mysigt matställe. Dock inte speciellt barnvänligt eftersom dom tagit bort många av dom vanligt låga borden och ersatt dom med höga "bardisker".
Så det var första gången Lilly åt. Vi funderade lite på vad vi skulle ta till henne men till slut blev det iaf happy meal till båda. Vi kunde ju plocka bort lite på lillans;-). Ja, jäklar vad hon åt. Hon brukar alltid kunna äta mycket men nu var det nästan som om hon inte fått någon mat idag. Hmm, serverade jag frukost;-)?

Och när vi suttit en stund kom en familj och satt sig bredvid oss.
-Hej Jeanette sa mamman.
-Hej svarade jag. Jag måste ha sett ut som ett frågetecken. Kände igen henne men kunde inte placera henne.
Hon började fråga lite saker. Höll jag på med tupperware fortfarande, var jag kvar på hemmet, hon och K:s barn hade tagit studenten, bodde vi kvar i huset?
Och ju mer hon frågade ju längre bort blev frågan vem hon är.
Så här sitter jag nu och kan fortfarande inte placera henne. Det är mycket IRRITERANDE. Varför sa jag bara inte att jag inte kunde placera henne. Kommer att grubbla på det hur länge som helst om jag inte kommer på det. Problemet är att Rickard med kände igen henne så jag är lite inne på om det är så att hon jobbade på hemmet när jag var där. Eller hon har hållt på med tupperware? Eller jag har varit hemme hos henne och sålt tupperware? Fan vad sur jag blir på mig själv att jag inte frågade. Ja, ja att tänka och fundera är ju bra för hjärnan.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails