2010/11/13

Ullared en lördag? Vad tänkte vi på?

Japp det är bekräftat.
Jag suger verkligen på att hypnotisera. Big time.

Begav oss hemifrån strax innan 6.
I mörker och regn körde vi iväg.
När vi närmade oss surfade vännen ut för att kolla om det stod någon om kö.
”Ingen kö in i varuhuset”
Joho, det kändes ju skönt.
Kommer upp och nästan hela parkeringen var fylld med bilar.
Vi var lite små hungriga men vi tog en vars en bulle som vi hade med oss och åt medans vi gick. Vi ville absolut inte komma ner till varuhuset och precis när vi ska gå in är det fullt. Nejdå vi tänkte inte chansa utan vi halvsprang lite mot ingången. Nu halvspringer man kanske alltid när man ska in eftersom man verkligen vill in och ju närmare man kommer ju fortare går man.

-Oj vad folk sa vännen när vi kom in.
-Äh detta är inget. Då skulle du sett för några gånger sedan när dom ställde vagnar överallt och man kom ingenstans svarade jag lite kaxigt.
Min kaxighet skulle snart vara bortblåst kan jag tala om lite såhär i förväg ;-).

Bort och plockade på mig lite deostick eftersom jag lärt mig att dom går fort och det är stor skillnad på priset på dom där och hemma.
Sen begav vi oss ner mot barnkläderna. Vi följde strömmen men man var inte helt packade.
Hittade lite kläder till tjejerna. Mest till Molly. Lilly hade behövt någon tröja till men jag hittade ingen jag riktigt fastnade för.

Sedan var det lite julklappar så vi gick med gott mod ner mot leksakerna.
Vi närmade oss och vi stod bara och gapade i princip.
Här snackar vi packade sillar. När vi väl lyckades klämma in oss i mittgången så vad det bara att följa strömmen, sakta, sakta. Det var till och med svårt att försöka ta sig förbi utan vagn.
Nytt var att dom öppnad en våning till som man kunde köra upp och ställa sin vagn så det gjorde vi och tog en vars en korg och försökte sedan ta oss fram på leksaksavdelningen. Det var näst intill omöjligt så tillslut orkade vi faktiskt inte mer så det var bara upp och hämta vagnen och sedan försöka ta sig ur denna smet av köpkåta människor.
Men allt hade underlättat lite om inte folk hade ställt sina vagnar överallt. Breda gångar blev med ens igenkorkade för att det stor två rader med vagnar per sida.

Vi bestämde till slut att vi skulle gå utåt och lämna av det vi handlat för att kanske äta lite. Men när vi väl kom ut tyckte vi att vi kunde lika gärna in och se om vi kunde lyckas komma fram och få tag på det sista vi skulle ha.
Men vi gav snart upp även om vi fick tag på lite till.
När vi väl kom ut var det knökfullt på matstället så vi bara packade in oss.
När vi lämnade denna “djävulshåla” (inbart tycke idag kan jag lova ;-)) var det fortfarande läng kö in i varuhuset och då var det bara 3 1/2- 4 timmar till stängning. Risken är nog stor att inte alla kom in.

Nu är vi hemma. Allt är uppackat och julklapparna är gömda.
Nu skulle det vara skönt att bara slänga upp bultande fötter i soffan men nu ska jag gå och steka fler pannkakor så det bli fina pannkakstårtor till Molly pyjamasparty imorgon. Men sedan, någon gång ikväll, ska jag bara slänga mig på soffan och göra absolut ingenting.

Och komma ihåg
ALDRIG ULLARED EN LÖRDAG NÄR DET NÄRMAR SIG JUL.
 

002 
Lillys lilla hög

004 006

008 
Mollys högar plus lite annat också.

2 kommentarer:

Viktkamp sa...

usch stackare :P

Camilla sa...

Åh..hå.. Jag tänkte åka på lördag, och då är det barnbidrag, jag kanske helt enkelt ska lägga ner den tanken :-S
Roligt med lite fynd iaf
Kram ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails