2010/11/24

Hej mitt vinterland med mamma nojj

Vaknade till ett vitt landskap även om det lyser grönt genom på vissa ställen eftersom det blåser.
Det är fint när snön yr från taken och jag får en sådan där härlig känsla i maggropen. Och det är jag som inte tycker om snö och vinter men om man jämför som det varit dom senaste veckorna med regn, rusk och allmänt grått så är snön välkommen att liva upp lite.

Tjejerna var lyrisk när dom vaknade och såg snön.
Så idag har Lilly varit ute själv en bra stund tillsammans med Molly. Mamma nojj har förmanat ganska många gånger om att det är på baksidan dom får vara och ser jag annat så får dom gå in. Och där har dom lekt medans mamma nojj har parkerat sig i köket eftersom det är på baksidan. Pulat lite bara för att det ska se ut som jag gör något istället för att bara stå och hänga i fönstret bakom gardinen Ler.
Det har gått jättebra så jag kommer våg släppa ut dom tillsammans igen, självklart med mamma nojj hängandes i köket.

Jag fick den nya Windows installerad igår. Så nu har jag även en ny Windows Live Writer som jag använder när jag bloggar.
I denna versionen finns lite roligt smileys som ni nog har sett. Och som jag sagt en gång i tiden så gillar jag smileys eftersom det många gånger kan vara svårt att få fram både ironi och sarkasm i skriven text. Ja, känslor överhuvudtaget kan vara svårt för en läsare att se. Och då tycker jag dessa små söta sakerna är perfekta för att kanske få fram det bättre.
Nu ska jag bara lära mig allt också för här är fasen så mycket mer grejer och ikoner än den gamla. Men med tanke på hur ofta jag bloggar så ska det nog inte vara några problem Blinkar.

Nu blir det lite bak. Har lovat tjejerna att baka chokladbollar så det ska dom få göra när Molly kommer in. Själv ska jag ge mig på lite vaniljbullar och även något bröd om jag hinner.
Med tanke på hur mycket jag både bakar och gör mat nu så är det kanske dags att öppna Nettans gott och blandat-bloggen som bara ligger och skräpar helt tom ute i cyberrymden eftersom den bara är skapad. Får fundera lite på det.

Måste bara visa lite gulliga symboler.
Ler med tungan uteGeneradUtomjordingRött hjärtaRöd rosDatorHundÖlglas
och många, många fler. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails