2010/11/27

Hmmm, funderar

Lilly har börjat med att sätta handen under hakan samtidigt som hon säger:
-Hmmm, funderar.

004

DSC02195

Kan undra var hon fått det ifrån?

Det har varit full rulle här hela dagen och jag kände bara att jag måste sitta en liten stund innan det är en härlig kväll på jobbet. Det har åter börjat damma (snöa enligt Lilly) ute och det kommer säkert hålla på hela kvällen. Kul, NOT.

020

Tjejerna var ute och lekte en stund.
En liten stund efter detta lyckas Lilly med konststycket att mula sig själv då hon tappade balansen men inte släppte pulkan. Så där var inga händer som tog emot utan bara ett litet ansikte. Ledsen en liten stund och kom in för att bli avtorkad och sedan pinnade hon ut igen. När dom kom in var det två rödkindade tjejer som stod i hallen. Härligt.

013

Medans dom var ute och jag sprang och kollade ut var minut ägnade vännen sig åt att piffa upp fönsterna. Så nu har vi fått upp lite stakar och stjärnor också och det ser riktigt trevligt ut. Speciellt i stora rumsfönstret med dom fina julstjärnorna också.

Nu väntar snart lite kyckling och ugnsrostade grönsaker. Måste ha något riktigt innan jobbet. Tidigare kunde man räkna med att man hann hem på rasten och då kunde man beställa mat av vännen till en viss tid. Det kan man aldrig räkna med nu så då få vi äta tidigt och så brukar jag bara ta lite yoghurt och müsli på jobbet sedan vid rasten.

Ha en skön lördag ute i stugorna.
Röda läppar

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails