2010/11/15

Är alla buksvågrar / svägerskor?

Jag kan inte låta bli att undra hur många av kändisarna, både svenska och utländska som egentligen är buksvågrar / svägerskor.

Jag tycker det i princip varje dag står om ett nytt kärlekspar som dessutom är någon annans kändis ex som vidare är någon annans ex och så vidare.
Är det så att kändisar bara umgås med kändisar så att det automatiskt blir så?
Kan ju vara så men sedan byts det nog partner rätt frekvent i kändisvärlden också. Eller det är bara så att media är så snabba att kabla ut det så att man tycker det är så?.
Skilsmässor hit, göra slut hit, otroheter hit som sedan blir giftemål dit och nya partner dit.

Fast sen är det nog så att många av dagens lite yngre ligger runt mycket mer än vad folk gjorde för 30 år sedan, tror jag i alla fall.
Det känns lite mer ok att folk gör det nu på något vis, naturligtvis om du är singel. Nu kan jag ju inte svara för hur ok det var för 30 år sedan men det känns ändå som om det är ett mer öppet samhälle nu.
Sen är det nog fortfarande så att killar kan skryta om sina erövringar och att det är lite coolt att ha satt på många tjejer medans det nog fortfarande så att det inte är fullt så ok för tjejer att bejaka sin sexuallitet och ligga runt. Blir fortfarande en lite slampa-stämpel.
Men det är ändå på väg att förändras mer och mer. Det är mer ok att tjejer tar för sig även om det kunde varit mycket mer.
Sen måste man naturligtvis tänka ett steg längre också. Så länge man själv tycker det är ok, skyddar sig, inte gör något man själv inte vill och inte gör illa någon annan så är det väl upp till var och en. 
Men hittar du en partner som legat runt mycket så får du kanske också vara beredd att vara buksvåger/svägerska med kassörskan på affären, dagisfröken, vänner och dina barns kompisars föräldrar ;-).
Lockande?

Tänk dig följande.
Du sitter på middag hos ett par. Mitt emot dig sitter en gammalt ligg tillsammans med sin partner som din partner har legat med.
Vad blir man då? Dubbla bukare ;-). Och tänk då vidare om det dessutom finns bisexuella förhållanden i denna konstellation också. Japp det kan bli lite krångligt. Så i slutänden kan alla ha varit med alla. 
Det är tur att man inte vet allt här i världen.

1 kommentar:

Syster Frida sa...

Jag tror att det har att göra med var i landet man bor. I en större stad finns det mindre andel buksvågrar och man behöver inte oroas över att man delat kille med sin väninna. Har en kompis som bor i ett mindre samhälle (20 000 inv) och DÄR har alla legat med alla, hånglat eller slagits på fyllan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails