2012/11/28

Så var det detta med tomten

Så var det detta med tomten. Det är ett hett ämne nu. Och jag hoppas verkligen han kan skånska.

Tjejerna skrev önskelistor igår. Både två skulle skriva själva och den stora blev sådär härligt sur när kära maken försökte tala om hur vissa saker skulle stavas. Ja så det blev lite som de blev. Den lilla hade väl mest svårt för bokstäverna överlag. Speciellt det där otäcka s:et som skulle skrivas som en orm.

2012-11-28 09.54.13

För utan skånskan kan det bli svårt för Molly att få redit smink.

Jag och Lilly hade en liten dispyt här innan. Kommer inte ens ihåg vad det var om men hon hotade i alla fall med att hoppa sönder vår säng, tror kanske den har varit med om värre saker innan. Min väldigt mogna respons till det blev naturligtvis att då fick jag ringa till tomte och meddela detta då får då behövde tomte ta alla de pengarna som hennes julklappar skulle kosta och köpa ny säng till mamma och pappa istället.

-Men mamma, du har faktiskt inte lösenordet till tomte eftersom han inte gett det till någon svarade hon väldigt förnuftigt.

Så vad svarar man på det? Jag kunde liksom inte säga att han hade visst gett det till alla föräldrar eftersom vi strängt redan nu talar om att man får aldrig säga sitt lösenord till någon, inte ens sin bästa vän. Tomten kan ju inte vara olydig då och ha lämnat sitt lösenord. 

Jag får kanske gå genom tomtens kundtjänst för att meddela. Datanördarnas tid är verkligen här när de tror att allt sker på datorn. Det vet väl alla att man kan ringa till tomten ;-).

4 kommentarer:

katarina sa...

*skratt* ja vi ringer iaf fortfarande till tomten.. fast vi har mailat önskelistan ngt år och fick vykort tillbaka efter jul som tack.. kan tyvärr inte komma ihåg var det var ..

katarina sa...

found it :)
http://www.juligen.se/julkul.php?sid=113

Tommy sa...

Sv: tack så mycket, det värmer :)

Kram

Nettan sa...

Tack Katarina. Det ska jag kolla upp så jag hamnar rätt hos Tomten :-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails