2012/11/11

Ibland kan till och med jag bli imponerad av fotboll

Ibland kan till och med jag bli imponerad av fotboll. Inte kanske så mycket spelet eftersom det är ett gäng med gräsmaxare som missade intagningen till Dramaten eftersom alla roller inte innebär att man ska hamna på rygg och rulla runt, ta sig för utvald kroppsdel, grimasera, vifta med armarna, skrika, kika om det är någon som ser och är det inte det så var det nog inte så farligt ändå (lite samma taktik jag hade ju fast av en mycket ärligare anledning).

Det jag är imponerad av är fansen. Det har gått lite matcher i helgen och tv har varit på eftersom kära maken är väldigt imponerad av själva spelet. Det har varit någon hyllning denna helgen och de har haft tyst minut innan matcherna.

Så från att ha varit en livlig arena med cirka 68 000 åskådare så blir det knäpptyst. Som att sitta hemma och trycka på mute, lika fort tystnar det. 68 000 åskådare som alla visar den respekt som en tyst minut innebär och hade man släppt ett mynt hade man hört det landa. Lika snabbt som de tystnar, lika snabbt blir det åter en livlig arena när domaren blåser i visslan. Muteknappen tryckts av.

Detta är otroligt häftigt och jag har nog suttit vid alla tre matcher som kära maken har haft på och sett ut som en fågelholk men ståpäls på armarna.

Det är imponerande och respektfull. Där har spelare lite att ta efter.

065 - Kopia

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails