2012/11/07

Att förlora oskuld kan både vara smärtsamt och njutbart

Att förlora oskuld kan både vara smärtsamt och njutbart kan jag lova.

Redan när jag kom till första bas, parkeringen, började jag fundera på vad jag gett mig in på. Det var stort och kalt på något vis men jag kände inte att jag kunde dra mig ur nu. Besvikna blickar vill man undvika så jag fortsatte trots min tvekan.

Så väl inne kände jag lite panik först när det var ett himla jucksande fram och tillbaka. Jag tog mig framåt men det kändes ändå som om det inte hände så mycket. Allt kändes som om det hände om och om igen men precis när jag kände för att ge upp så hände det.

Klimax som inte går att beskriva. I have died and gone to heaven-känslan var så stark. Att ta sig in dit var ett halleluja-moment. Och när jag tog mig framåt där ville jag bara stanna kvar för att dra ut så mycket som möjligt av den där känslan. Ville hålla den kvar och njuta av den medan jag gick där och tittade och smekte saker med glansiga ögon.

Jag har idag blivit av med min Nya-Ikea-oskuld. Jag hade nog kunnat vara på husgerådsavdelningen hur länge som helst. Älskade denna avdelning på gamla varuhuset och mer än älskar den på nya varuhuset som dessutom säkert var tre-fyra gånger större. Det var dit jag strävade hela transportsträckan och det var värt vägen dit. Så nu är det gjort och jag vet vad som väntar nästa gång. I´m in love.

2012-11-07 15.19.40

2 kommentarer:

Tant Skarp sa...

Meh! Du glömde det viktigaste: vad KÖPTE du?

psst, jag älskar också köksavdelningen.
:-)

Nettan sa...

Åkte upp för att byta en stol och kom hem med stolen, faktiskt, ölglas och ett paket blockljus. Fel tid att kunna gå bärsärk på husgerådsavdelningen tyvärr. Fast jag har en plan ;-). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails