2012/11/07

Kontroll av flödet

Tjejerna vill göra studiebesök på nya Ikeas bollhav så jag hämtar dem tidigt idag. Jag kan ju inte förvägra dem detta, sådan snäll mamma som jag är. Får passa på att själv göra studiebesök, enbart i studiesyfte såklart, och kolla upp logistiken.

Ja menar, flyter den som den ska från hem –och hushållsavdelningen till kassan? Jag tycker dessutom att de hade kunnat gå ihop med ICA för jag har en massa bonuscheckar hängandes här hemma och de hade jag velat använda idag. Undra om förslagslådan finns kvar?

2 kommentarer:

☆Teskedsmamman☆ sa...

Jag minns mina IKEA-resor med en närmast nyfödd och en aktiv 2-åring... *ryser* Jag har inte varit på IKEA sedan dess ;)

Jag tror vi allmänt idag är väldigt dåliga på att verkligen uppskatta oss själva, det är väldigt enkelt att klanka ner på oss själva, men snudd på omöjligt att göra tvärtom... Du har en massa förmågor och egenskaper som är underbara, det är jag övertygad om, men man ska se dem själv också....

Nettan sa...

Visst är det så. Det är alltid lättare att sätta alla andra, nära och kära, som viktigast. Det man ofta inte tänker på är just det att man kan lägga ner sin själ på dem men tar man aldrig tiden till sig själv så försvinner man. Med små steg lär man sig istället att göra sig själv lika viktig. / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails