2012/11/16

Jag ger er den röda tråden

Nu är det ju så att nästa vecka borde firas med pompa och ståt. Det pratas om att fira i dagarna tre men detta är fasen större och borde få hela veckan helt klart.

Det är i alla fall vad jag, Dr Nettan, anser. Sedan kommer då den andra, Mrs. Plettis, och förstör allt genom att implementera det omöjliga i det hela. Fira går väl bra men hur ska du fira. Det blir lite tråkigt om det varje dag fram till den speciella dagen bara går in och säger:

Joho, grattis. En dag närmare.

Det kan liksom bli lite tråkigt i längden. För det är ju faktiskt så att jag är ingen kom-påare vad gäller att fira med pompa och ståt. Ett evenemang varje dag kanske tänker jag? Vad för evenemang då svarar den andra. Ja sedan fortsätter det så så jag lägger nog ner. Jag vill ju inte få djupare funderar-rynka mellan ögonen än där redan är.

Bloggen fyller 4 år nästa vecka (och jag glömde uppmärksamma det förra året så jag anar en lite over kill kompensation här). Så nu tänkte jag såhär istället, efter att lagt ner detta med dagliga evenemang som bara hade blivit pannkaka, att jag ska minsann visa mitt rätt jag. Jo, jag vet, det kommer inte bli lätt men ett försök i alla fall.

Mitt rätta jag är helt enkelt 10 helt oförglömliga inlägg som bara måste läsas. Så tänkte jag innan jag såg att jag matat in 2330 inlägg. Men då får det bli 10 helt oförglömliga inlägg som bara måste läsas som troligtvis kommer att visa mitt rätt jag, Dr Nettan och Mrs. Plettis. För ibland kan jag känna mig ganska personlighetskluven eftersom min  röda tråd här är:

Skriv det som faller dig in.

Här kommer i alla fall de inlägg som är jag, helt utan inbördes ordning förstås. Har du andra favoriter som du bara inte kan glömma så skriv gärna det. Det är ju ganska svårt att välja bland alla briljanta inlägg.

Dag 8 ~Ett ögonblick~
Ett ögonblick som förändrade allt efter lång, lång väntan

Dag 21 ~Ett annat ögonblick~
Ett annat ögonblick som från en blixt från klar himmel förändrade allt

Spidder Gigantus
Ett möte, öga mot öga

Only In Amerikat?
Ja, hur är det nu med sexet?

Vem ger dig rätt att förlöjliga andras känslor?
Förlossningsrädda pappor

Mohahaha, jag tror jag dör av uppfinningsrikedom
Jäkla sadister

Den kända mannen
Oförglömligt härliga drömmar

Jag gift med en tysk porrstjärna från 70-talet…
När man ska vara sådär kvicktänkt

Varför kan vissa inte inse att ALLA har samma värde?
En White trash-analys

Tillåt mig att skratta
Har Herr Stadsminister gett ett svar ännu?

Naturligtvis finns där massa andra som säkert är bättre än dessa. Men dessa ger den röda tråden, svamleri på hög nivå om allt och inget.

Bonus:
Jag dammade av sidorna och började läsa
Nu och då

Jag skulle kunna ge minst 20 bonusar men de tar vi en annan dag. 

 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails