2012/11/27

Man kan inte anklaga henne för att bli långrandig

Två dags försök till att plugga när Lilly varit sjuk är ingen bra kombination alls. För trots sin lite hängighet så är hon fortfarande pratig. Konstant pratig till och med. Hon kan liksom sitta och prata sig genom en film. Jag vet inte om hon är rädd att läpparna ska klibba ihop eller något om de inte rör sig.

Men efter mycket tv och data för hennes del eftersom mamman varit ganska så upptagen på annat håll bestämde vi i alla fall att det var dags för ett litet break.

Så varför inte göra en dagens outfit bara för att gå mot mina principer. 

2012-11-27 15.19.04

Hade hon varit på väg ut hade jag nog stoppat dagen klädval. Man kan inte anklaga henne för att bli långrandig i alla fall.

2012-11-27 14.43.18

Mamman fick försöka fixa till bild själv. En härlig urtvättad tröja som inte kan användas någon annanstans eftersom det räcker att luta mig fram lite gran så blottar den tuttarna. Säkert många som gillat det men det är inte så trevligt att stå och plocka clementiner i fruktdisken och titta upp och se salivstränger på hakan på de som står på andra sidan. Så hemmatröja, check. Håret har jag fräckt bara dragit handen genom för att få en liten vild look. Sminkningen är a´naturell och under armarna har jag Dove torrstick.

2012-11-27 15.19.27

Jag bad om fler poser men av någon anledning hörde hon inte vad jag sa. Jag har en känsla av att det var ett aktivt val hon gjorde.

1 kommentar:

katarina sa...

snacka om att ha olika smak *skratt* jag klädde ofta min dotter ungefär sådär när hon var liten o jag tycker fortfarande det ser härligt ut :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails