2012/11/19

Låt mig berätta om flytande tvättmedel

Låt mig berätta om flytande tvättmedel.

Det är trögflytande, genomskinligt, halt och jäkligt kladdigt. Detta blir väldigt tydligt när man ska hälla denna flytande vätska i en sån där liten tvättbollen som där finns ett lagom litet hål i.

Det kan då hända, när man står där i den ganska mörka tvättstugan eftersom man inte tänkt ljuset eftersom man bara skulle slänga in en tvätt väldigt snabbt, att tvättbollen inte alls står med öppningen uppåt. Och eftersom det är så skumt så upptäcker man inte detta förrän man står och funderar på att det var jäkligt snabbt bollen blev full eftersom det rinner över. Och innan man inser att man ska sluta hälla så guppar nästan den där tvättbollen rundor i tvättmedlet som flyter ut över tvättmaskinen. Man svär.

Och det är sedan som man inser hur jäkla halt det är. När man försöker torka upp det och lasen bara blir halare och halare för det går liksom inte att skölja ur den riktigt. Men på något vis lyckas man ändå torka upp det.

Nu är händerna snorhala istället. Man sköljer med vatten men det händer ingenting. Fortfarande lika snorhala. Så men får ta till det grova artilleriet. Efter tre tvättar med ordentligt med tvål gick det värsta bort och istället övergick händerna till att bli sträva med en lätt pirrande känsla.

Lärdom av detta kan mycket väl vara att man ska tända lampan för att kunna se samt att alltid ha tvättbollen på rätt håll. Enkelt va?

tvättboll

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails