2012/11/03

Att ha lyxen att få vara själv på toaletten

Jag är fortfarande konfunderad över detta med egentid. Som till exempel att få vara på toaletten och göra det man ska ifred.

Dörren olåst: Barn som i ett lämmeltåg går in och ut detta trots att de bara finns två. Det ska hämtas saker, lämnas saker, visas saker, berättas saker, göras saker, ha hjälp med saker eller bara helt enkelt stå och titta på mamman som blir blåare och blåare i ansiktet för att hon inte kan göra det hon kom dit för att göra.

Låst dörr: Barn som i ett lämmeltåg med jämna mellanrum bankar på dörren och kräver att få komma in för att de ska hämtas saker, lämnas saker, visas saker, berättas saker, göras saker, ha hjälp med saker eller bara helt enkelt för att få stå och titta på mamman som blir blåare och blåare i ansiktet för att hon inte kan göra det hon kom dit för att göra.

Jag har alltså fortfarande inte bestämt mig för vilket scenario som är bäst. Läst eller olåst?

Så när jag idag låste dörren väntade jag mig lite knack eller bank. Inget hände. Jag började fundera på om det hänt något utanför den låsta dörren men jag hörde dem prata. Men vad har hänt tänkte jag. Är jag inte så viktig längre?

Men vad fasen. Där gick den egentiden till att fundera på hur det kom sig att jag idag fick just den egentiden. Men allvarligt, varför liksom?

1 kommentar:

Västgötskan sa...

Haha! Överanalysera inte det nu, utan njut! ;-))

Kram M

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails