2012/11/18

Kärringfest och knytkalas

Låt mig berätta om knytkalas. Det kan bli lite mycket, kanske av den anledningen att alla gör mat så att det ska räcka till 23 personer plus någon eftersläntrare. Jag menar verkligen alla.

Fem trekantiga brieostar och en stor rund kan inte ens jag som ostälskare göra så mycket åt. Dels för att det var minst 15 andra rätter att välja på och hur lite man än tog så orkade man inte smaka på allt.

mat tjejfestSå att tänka på till kommande knytkalas är kanske att det räcker att göra mat som ska räcka till 6-8 personer.

Så i hallen stod där sedan fat uppradade med diverse plock när alla bidragit för  för att bli av med all mat. Där kan man snacka om bra doggy bags. Det smackade dessutom väldigt bra med lite brieost såhär på morgonkvisten också (tillsammans med två panodil) fast när smakar det inte med brieost egentligen.

Ja annars var det en helt vanlig kärringfest där vi satt med våra stickningar och virkningar och drack kaffe och diskuterade mjölkpriserna. Eller kanske inte alls.

tjejfest

Vi blev till och med kulturella och jag vet inte om de hade fått bidrag för det vackra framträdandet. Inget bönemöte alltså. Hemligheter yppades också med de blev på något vis inlåsta i den där lokalen för att inte läcka ut till omgivningen som nog inte klarat av det.

Jag hade en superrolig kväll med otroligt mycket skratt. Det är ett härligt gäng med tjejer/kärringar (känner mig lite osäker på var gränsen går) som verkligen bjuder på sig själva. Jag behöver göra sådant oftare.

1 kommentar:

katarina sa...

låter härligt :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails