2012/11/06

Klet-i-ansiktet-party

Jag var på klet-i-ansiktet-party igår. Jag letar ju fortfarande efter den där magiska smörjan som mitt ansikte kan välkomna.

Så jag var lite skeptisk som jag alltid är när jag ska kleta saker i ansiktet. Så efter några smörj- och duttomgångar hade min skepsis åter rätt.

Sakta började det pirra, kli och bränna i ansiktet. Och på utvalda ställen som längst med hela hakpartiet och kinderna började ilsket röda ploppar att ploppa upp. Jag suckade.

Men dekolletage -krämen kan du prova sa tanten till mig. Och ja vad skulle kunna hända så jag smetade på. Och visst kunde det hända saker även där och jag tror inte det var tanken att det skulle vara så. Efter en stund hade jag nu också ett blossande bröst som dessutom var brännhet. Suck. Så då stryker vi Herbalife också.

Herbalife
Mary Kay
Nivea
Några till dyra som jag inte kommer ihåg namnen på
Några till billiga som jag inte kommer ihåg namnen på

Jag vill ju gärna hitta något men inser att det är kört. Mitt ansikte tål helt enkelt inte klet. Vad alla säljare än säger som trycka på att deras saker är det som garanterat kommer att rädda mig. Så jag vet inte om jag ska fortsätta att leta eller bara inse att det är som det är. Jag tror faktiskt det sista.

helen

Obs. Flickan på bilden är bara för att illustrera hur man ser ut på ett klet-i-ansiktet-party. Och hon har med inlägget att göra eftersom hon var med.

2 kommentarer:

katarina sa...

ännu så länge är helosan oslagbart :)

Tant Skarp sa...

Prova Lidls sensitive dagcreme med Q10. Vänner till mig med extremt känslig hud kan ha den... Och kan du inte ha den så ge den t mig, jag äslkar deras hudvård, det och (haha) Helosan som funkar.
Pssst. Krämen kostar 39.90

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails