2011/07/10

Avslöjande om Den kända mannen

Frun ska minsann till Kristianstad i morgon och titta på den kända mannen. Råkade bara se att Rix FM hade ett stopp på sin turné där och såg hans namn. Och har jag nu haft en sådan härlig dröm om honom tidigare så är det inte mer än rätt att jag ska stå där i havet av människor också.

Oj vad ni är nyfikna nu. Oj, oj, oj. Den kända mannen är, trumvirvel, Nicke Borg. När jag såg namnet kände jag att jag ville dit så jag slängde ut en förfrågan på Facebook och undrade om någon ville med. Fick napp med en gång så imorgon åker vi till den riktigt stora Metropolen.

Jag har väl aldrig lyssnat speciellt mycket på honom innan men jag gillar Backyard Babies. Jag är lite svag för dessa tatuerade rock-grabbar. Tycker dom är supersexiga. Vet inte varför riktigt men det känns kanske lite farligt med hårda, tatuerade, rockers som ser så hård ut men säkert är snälla som hundvalpar. Fast det vill man kanske inte tänka på utan det är väl bara den första delen. Aja, hur det än är så är det sexigt. Så nu vet ni min ena lilla fetisch. Dom andra? Hehe, dom skulle ni inte klarat av att höra Blinkar. Så ser ni tanten stå med drömsk blick på festivalen så vet ni varför.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails