2011/07/13

Lite härlig solfrossa

Den här blonda, blåögda frun med grisskär hy lär sig tydligen aldrig, inte ens efter 35 år.
Efter en dag på marknaden i till en början med lite molnigt väder kom sedan i gassande sol. En gassande sol som dämpades lite av den sköna brisen som låg över Hålan. Denna bris hjälper ju bara för tillfället när man går där. Det känns skönt och solen värmer inte allt för mycket.
Detta inser man att den visst det har gjort när man på kvällen klär av sig och man har ett knallrött u-liknande märke på bröstet. Det brände och spände lite när jag blev färdig att lägga mig igår. Sen vaknade jag 2 timmar senare, mitt i natten, av en härlig frossa. Gick upp på toa och kunde knappt sitta för jag skakade så. Gick huttrande tillbaka och letade upp mitt innertäcke och drog det över mig. Så låg jag där och huttrade, skakade och försökte sova samtidigt som jag förbannade min dumhet. Åter igen eftersom detta händer nästan varje år. Men jag undrar om jag inte har lärt mig nu i år. Eller Blinkar.

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Jag är ungefär lika bra (dålig) på att lära mig.
Men i år har jag gjort som vana att smörja in mig med solskyddsfaktor i ansiktet, för huden blir väldigt solkänslig av "Epiduon" som jag fick utskrivet.

Du kanske kommer ihåg det sen också? :-)

Nettan sa...

Ja, jag hoppas att jag kan bli det någongång. Men det är oftast lättare när man måste göra något av någon anledning. Blir lättare att komma ihåg då :-). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails