2011/07/15

Jag känner mig så smart

För 2 månader sedan gick jag här och kände mig väldigt oroligt. Oroligt över att jag inte skulle komma in på någon av skolorna som jag sökt och all min planering och förväntan bara skulle grusas sönder. Jag gick här och kände mig otroligt dum eftersom jag inte klarade av Ma B-kursen och redan där såg jag mitt första val få vingar och flyga bort från mig.

Så blev jag då kallad på intervju till skolan och fick reda på redan där att jag kommit in. Och hade jag inte haft mina öron hade leendet slutat i nacken där det gått ihop.

Så började nästa fas där jag gick och var lite orolig över att jag missuppfattat allt och inte kommit in ändå. Men så damp antagningsbrevet ner och lättnaden var total när det med stora bokstäver stod ANTAGEN.

Jag har gått och varit småleendes varje gång jag kommit på att jag faktiskt ska läsa. Så jag har 4 veckor semester från måndag och sedan jobbar jag 2 veckor och sedan är det dags. Jag tycker det är så häftigt.
Jag har inte tänkt så mycket på ansökningarna till högskolan eftersom jag har kommit in där jag ville. Men igår fick jag svar även där och jag har minsann kommit in på första valet även där. Så jag måste säga att jag känner mig mycket smart nu. Inte nog med det så fick jag iväg ansökningen till CSN också igår. Så allt verkar reda upp sig till slut.

Och allt detta har satt lite boost på självförtroendet också. Att jag så länge har velat läsa men aldrig blivit färdig till det av olika anledningar men att jag ändå till slut är där, på riktigt. Så den hemska jobbesommaren förra året förde ändå något bra med sig. För det var då jag verkligen kände att det är dags och tänka på mig själv, för att inte ta slut på alla mina egna krafter.

Jag har fortfarande svårt att smällt detta ibland. Men jo, det är såhär och jag känner mig smart för det.

Rött hjärta   

3 kommentarer:

Anneli sa...

Tror att vi har sagt det ett antal gånger tidigare att du skulle fixa det och det gjorde du ju! :) Lycka till Nettan! :)

Nettan sa...

Tack :-)

Västgötskan sa...

Var roligt för dig! Stort grattis! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails