2010/10/17

Vad är rimligt att lägga på present?

Jäkla vad svårt det är att köpa presenter till andra barn.
Molly ska på kalas idag hos en klasskompis och det är en kille som inte gått på hennes dagis innan så man vet inte så mycket om honom.
Skrev, ja, jag vet nu har vi detta med mänsklig kontakt igen, och frågade hans mamma.
Jodå han var en riktigt typisk kille som gillar bilar och grabbiga saker.
Då hade vi i alla fall kommit en bit på vägen.

Nästa problem är att jag kan tycka att det är många som lägger så väldigt mycket på presenter till klasskompisar. Visst det är kanske upp till var och en men jag tycker det många gånger blir en liten statusgrej.
Lite “Titta jag har köpt finast och dyras så därför blir jag populärast”.
Det blir så fel.
Jag anser inte att man ska lägga mer än 50-100 kronor på presenter till klasskompisar. Och detta innebär en utmaning i sig själv att hitta något för denna slanten. Men är man på rätt affärer kan man få mycket för detta men är man sent ute som vi råkade vara nu så blir det inte så mycket när man inte har så mycket att välja på.

Jag hade funderingar på att skriva detta i inbjudan förra året men jag fick inte in det på något bra vis. Men jag funderar på hur jag kan få med det i år. För jag vill verkligen inte att Molly ska få presenter för flera hundra kronor av klasskompisar.

Är jag helt ute och reser?
Vad tycker ni är en rimlig summa att lägga på present till klasskompisar?

1 kommentar:

Anonym sa...

Angående frågestund så undrar jag vad din mamma gör nu för tiden?? Å det där med rattstyrd var väl bra ,tänk om den varit fjärrstyrd?:))) Nåja rimligt pris på present får väl vara max 75kr. Det brukar ju alltid funka med något godis eller lite pennor suddisar och kanske något block.. Presenter är alltid svårt och dom ska banne mej inte vara hur dyra som helst. JAg tror jag såg småpaketer på Maxi med Legogrejs för billig peng och det kan man väl inte få för mycet av som kille. dammsugare brukar ju äta bortglömt sådant om jag inte har fel..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails