2010/10/06

Bland tiggare och rymlingar

Det har minsann hänt lite saker idag.

Mamma har varit på besök idag så här har varit full rulle hela dagen. Barn, hundar och några katter plus en och en annan mamma också förstås.
Dagen har väl mest bestått i kaffedrickande, skvaller och mat. Alltså som en helt vanlig dag när mamma är här.
Hel ungsbakad lax med päror, ärtor och sås. Det gick faktiskt 1 1/2 lax innan alla magar var ordentligt fulla.

016
Efter fikat tyckte nog mamma synd om hundarna så hon bjöd dom på resterna av fikat. Med sked dessutom. Och alla tre vovsingarna satt snällt och väntade på sin tur. En sked till dig, en sked till dig och en sked till dig ;-). Små, eller stora, tiggare.

En av kattungarna, Elsa, har lyckats ta sig ut idag också och vi kunde inte hitta henne. Kändes inte alls bra. Kära maken kom hem och lyckas få fram henne från under altanen med en gång. Vi vill ju bli av med dom men absolut inte på detta viset så det var skönt när han kom in med henne.
(Elsa hette tidigare Tyra men vi fick byta för Molly kunde inte säga det utan det blev Ture hela tiden. Så för att inte göra henne osäker på sitt köntillhörighet bytte vi istället ;-)).

Nu ligger tjejerna. Trötta och nöjda över en lekfull dag.
Molly ropade precis på Rickard att hon ville ha dörren öppen.
-Jag vill ha lite öppet för jag rymmer aldrig.
Vet inte om det är därför hon tror att hon har dörren stängd. För att inte rymma ;-).

008

Lovis, före detta Ester, hade idag också hittat en ny sovplats. Hon har lyckats, fråga mig inte hur, ta sig upp på handduksställningen och lag sig skönt tillrätta i ett litet veck. Så sött.

Nu blir det lite film.
Ha en skön kväll.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails