2010/10/12

Klarar jag verkligen detta?

Öppnade mejlen tidigare idag och den rasslade på eftersom jag missade kolla i morse.
Pling.
Där var den. Kallelsen till högskoleprovet.
Hjärtat tog några extra skutt när jag såg det. Öppnade och fick veta var jag skulle vara någonstans.
Jag får fjärilar i magen bara jag tänker på det. Vad har jag egentligen get mig in på.
Och tänk om det går till på detta viset ;-).
Nja, det tror jag nog inte men det är ändå spännande och skrämmande på samma gång.
Det är lite jobbigt också eftersom jag till och från börjat tvivla på att jag kommer klara av att läsa och det känns inte alls bra att göra det. Men jag står fast vid mitt beslut och sprider det mer så jag inte kan dra mig ur.
Det kan kanske vara så att jag tvivlar och känner mig osäker bara för att det är helt nytt territorium för min del. Jag vet vad jag har nu och det är en trygghet i sig själv även om det är som det är men jag vet inte vad jag får. Jag har inte kontrollen själv längre och det är lite skrämmande.
Men det ska göras.

Jag har ikväll suttit och blivit oroligt över detta med grundläggande behörighet. Börjat tvivla på mig själv att jag verkligen har det. Har varit ute på diverse sidor och läst och om jag, vännen och min kära vän fattar rätt så har jag det.
Skulle sedan räkna om mina avdammade sifferbetyg till någon jämförelsepoäng. Ja då kom nästa problem eftersom jag inte vet om alla ämnen ska räknas eller bara dom obligatoriska. Men fattar jag rätt så ska jag räkna alla och det tjänar jag på eftersom jag får upp mitt genomsnitt då eftersom jag har bra betyg i alla ämnes ämnen.
Men jag tänkte jag ska ringa till VHS imorgon så jag får svar på allt och så jag kan slappna av. För jag går ändå och är lite nervös att det ska bli något fel på grund av missuppfattning så jag inte kan läsa till hösten.
Men imorgon vet jag förhoppningsvis.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails