2010/10/09

Grillat är godast

Ja så var det detta med att vi blev bjudna på cirkus två dörrar ner i hallen igår.
Det är väldigt mycket uppvisningar nu som vi blir bjudna på.

009
Rockringar, konster och dans ingick i gårdagens uppvisning.
Och eftersom minstingen allt för ofta inte har kläder på sig, hon kommer säker bli naturist ;-), är det ibland väldigt svårt att hitta bra bilder som man kan lägga ut.

Idag kom pappa, Pia, Emelie och Johan ner för att fira Lilly.

045
Behöver jag säga att jag gjorde muffins ;-). Tror inte det. Blev vanliga apelsinmuffins idag för det var det jag hade hemma. Blev sådär. 
Äppelkaka blev det också. Och efter all äppelkaka som ätits den senaste veckan känns det lite som om man behöver ha lite uppehåll med det.

Och med strålande sol vad passar inte bättre än att längta efter sommar.

050
Och bäst kan man väl göra det genom att starta grillen och lägga på ett par karréer och bara njuta av den härliga doften.
Karré, en god gratäng och det var bara en kall öl som saknades. Men ölen gick frun bet på eftersom herrn gjort slut på dom sedan tidigare.
Men jag kan lova att det var gott. Underbart. Även om jag fick hoppa ölen.
Just till grillat och gratäng tycker jag det är riktigt gott med en kall öl. Annars dricker jag inte mycket.

Nu blir det nog mys med tjejerna en stund innan dom ska nattas. Sedan lär jag nog hamna framför tv:n och hoppas där finns något spännande. Vännen har gått bort till 5:an för att ta en bastu och då brukar det bli sent.

2 kommentarer:

Nett sa...

Tack :) Vad kul med privat cirkus hemma, det vet jag att man var ofta inbjuden till när flickorna mina var små. Det och danbsuppvisningar osv. Ha en fin Söndag!

Viktkamp sa...

grattis till henne =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails