2010/10/31

Bus eller Godis?

Då har Halloween även kommit till Hålan.
Jag kan se alla storstadsbor sitta och fnissa nu men det tar tid för saker att komma till småhålor.
Men nu är den här.
Och jag menar inte smyckandet med en pumpa på trappen, för det har funnits ett bra tag faktiskt här. Nej jag menar detta med att knacka dörr, utklädda till häxor eller pumpor eller något annat otäckt, och säga:

-Bus eller Godis?

Nu hade vi inget godis hemma eftersom det aldrig varit inne att göra sådant här. Så vi har skickat iväg några stycken idag.
Och när man gjort det inser man också att dom har inte en aning om vad som menas med Bus eller Godis eftersom dom snällt gick härifrån. Inga ruttna ägg, inga tomater och inga toarullar.
Får kanske kolla bilarna imorgon så där inte är någon lång repa eller något liknande ;-).

Vi hade ju lite kalas igår för vännen och Molly.
Tjejerna fick dekorera tårtorna och dom blev riktigt fina.

011
Molly planerade sin tårta väldigt väl. Där skulle stå 6 ljus innanför rundningen med nonstop.

009
Lilly körde lite mer random men den blev väldigt färgglad :-).

Vintertid är fasen ett fördärv för småbarnsföräldrar.
Anledning?
När klockan är halv 7 är barnen riktigt trötta eftersom dom normalt lägger sig halv 8-8. Detta resulterar i att man får försöka hålla dom vakna en stund till för att dom inte ska vakna klockan 5 på morgonen istället. Och detta leder till att Lilly blir övertrött och hon springer fortfarande upp med jämna mellanrum för att fråga oss något eller bara ligga och ropa på oss.
Jag hoppas hon sover länge i morgon nu då och att det inte dröjer allt för många kvällar innan allt är som vanligt igen.
Och man märkte verkligen ikväll vad en timme gör. Började mörkna redan vid 4 idag. Det var i och för sig ganska grått ute men ändå.
Japp, det är en mörk tid vi är på väg till nu.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails