2010/06/08

Uppgraderad från lik till medelålders

Lilla Blå har året igen fått sällskap på infarten.
Doktor Skantic kom med den stora bilen tidigare ikväll. Så bilen är nu uppgraderad från lik till medelålders istället ;-).
Vännen har varit ute och provat den och han sa att den var ganska mycket piggare. Men det säger ju egentligen inte så mycket med tanke på att den knappt reagerade innan.
Men det känns ganska skönt att veta att vi har bil igen och att vi kan ta oss någonstans om vi vill, jag och tjejerna.

Jag kände även lite panik över att vi har student både på fredag och lördag. På fredag hade inte varit någon större problem eftersom det är gångavstånd upp till Tilda men lördag hade varit ganska kört eftersom det är i Älmhult. Men nu är det löst i alla fall.

Nästa problem är att jag har tagit semester både fredag och lördag och det var lite problem att få ihop det med vikarier. Men det löstes.
Tyvärr fick jag reda på idag att min vikarier på fredag har ett dåligt knä och ska till doktorn på fredag och sen ska hon ta det lugnt resten av dagen. Vilket innebär att hon inte kan jobba. Vilket innebär att jag inte har någon vikarie :-(. Försökte få tag på annan men ingen lycka än så länge. Och chefen är sjuk så jag vet inte alls hur det blir. Så som läget är nu så blir det inget för mig på fredag. Känns tråkigt. Men jag hoppas naturligtvis att chefen blir frisk och lyckas lösa det.

Skulle varit på föräldraföreningsmöte ikväll men det blev inställt. Så jag passade på att köra ner till stan för att fixa studentpresent till broder. Och jag hittade. Och jag är avundsjuk på vad jag hittade ;-). Det är skönt att ha hittat något som jag tror blir bra. Om inte så tar jag mer än gärna det :-). 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails