2010/06/17

Längtar

Imorgon händer det grejer för herrn och frun i huset.
Då beger vi oss äntligen iväg på en miniweekend till Helsingborg.
En hel helg helt själva. Sova på hotell och få härlig hotellfrukost på mornarna. Inte tänka på något annat än oss själva. Njuta och samla krafter. Göra vad vi vill, när vi vill. Inga måsten och inga datorer. 
Jag har följt vädret slaviskt den senaste veckan för att se och hoppas på bra väder på lördagen. Som det ser ut nu så kommer det att vara sol och uppehåll. Det har varit lite varannan dag när man kollat. Men bara det är uppehåll i alla fall. Men det gör ju absolut inget om det är lite sol.
Vi hade nämligen tänkt att tura över till Danmark då. Sitta på någon mysig uteservering med en kall öl. Kanske åka till Bakken och gå där och strosa.
Jag längtar så.
Vi firar VÅR bröllopsdag på lördag. Det är för OSS det kommer att flaggas;-). Ja, vi kan ju lossas i alla fall.
10 år som gifta.
Och jag säger det igen. Fasen vad tiden går fort.

Så någon gång under morgondagen kommer vi köra ner till stan för att ta tåget.
Sen tar Alex tjejerna och kör tillbaka hem till oss. Och tjejerna ser fram mot att få ha Alex en hel helg. Dom, speciellt Molly, kommer nog försöka köra lite nitar med henne Och för vår del känns det bra att veta att här är någon hemma.
Har handlat hem lite nödvändigheter så här är under helgen.
Och som den nojjiga mamman jag kan vara ibland får jag nog sätta mig ner och skriva en lite checklista till Alex även om hon nog inte behöver den. Men det känns bra för mig att veta att det finns om det behövs. Ska försöka hålla mig till 1 A4 blad ;-).

Måste komma ihåg att köpa solkräm till mig själv också. Det blir inget bra annars om det är sol. Förvandlas jag till en grisskär, kvidande sak om jag inte smörjer mig ;-). Och förstöra en weekend på det viset vill man ju inte.

Nu ska jag snart bege mig iväg och jobba. Sedan har jag bara måndag och tisdag kvar att jobba innan semestern. Gottigt :-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails